En calidad de Afiliado de Amazon, obtengo ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables
-
Jovencit@ en el foro
EA FC 24 – pořád to má smysl, nebo už jen kopie FIFA 23?
Nazdárek všem, už nějakou dobu hraju EA FC 24 a začínám mít pocit, že je to jen převedená FIFA 23 se změněným názvem. Jasně, nové přestupy, pár grafických úprav, ale jinak gameplay se mi zdá hodně podobný... 😅 Máte někdo podobný pocit? Nebo jsem jen „nostalgik“, co čeká revoluci každý rok? Ofiko stránka pro ty, co ještě nehráli: https://www.ea.com/games/ea-sports-fc
-
-
Jovencit@ en el foro
Re: EA FC 24 – pořád to má smysl, nebo už jen kopie FIFA 23?
Ahoj, souhlasím s tebou částečně – taky jsem čekal trochu víc, hlavně co se týče AI obrany a fyziky míče. Ale musím uznat, že nové animace a vylepšený kariérní mód mě celkem baví. Plus ženský fotbal v Ultimate Teamu mě překvapil – funguje to líp, než jsem čekal.
-
-
Jovencit@ en el foro
Čau lidi, já jedu hlavně Pro Clubs s kámošema a tam se to teda zlepšilo – nový možnosti přizpůsobení postavy, víc XP systém, atd. Jasně, není to revoluce, ale jako každoroční update to beru v pohodě. Spíš mi vadí mikrotransakce – pořád to samý. Platíš, nebo nevyhraješ. 😒
-
-
Jovencit@ en el foro
No právě! Mě to taky štve – FUT je doslova „pay to win“, a když si nechceš kupovat balíčky, trvá věčnost něco postavit. Ale Pro Clubs jsem nezkoušel, to zní slušně. Hraje vás tam hodně v partě?
-
-
Jovencit@ en el foro
Jojo, jsme 5–6 lidí, většinou večer po práci. Je to fakt sranda, hlavně když to nebereme úplně vážně 😄 Mimochodem – když už jsme u těch soutěží a adrenalinu – někdy si zahraju i sázky na zápasy nebo e-sporty, jen tak pro zábavu. Používám třeba mostbet, mají tam i sázky na FIFA turnaje a někdy mě to chytne víc než samotná hra 😅 Ale jak říkám – fakt jen pro zábavu, žádný velký hazard.
-
-
Jovencit@ en el foro
Haha, tak to máme stejně! Taky mě občas víc baví sledovat turnaj než se stresovat u vlastní hry 😂 Na mostbet jsem už slyšel, ale zatím nezkoušel – možná omrknu. A zpět ke hře – co říkáte na nové komentátory? Já bych tam vrátil toho starého borce, měl styl 😄
-
-
Jovencit@ en el foro
Taky hlasuju pro návrat starého komentáře! Ten nový je takový... bez chuti. Jinak díky za tipy, asi zkusím Pro Clubs a mostbet omrknu ze zvědavosti 😉
-