Ver la versión completa : Kas keegi on kasutanud advokaadi konsultatsiooni interneti kaudu?
Tere! Mul tekkis üks juriidiline küsimus ja nüüd mõtlen, kas peaksin advokaadiga nõu pidama. Tegemist on ühe vana kokkuleppega, mille tingimused on nüüd natuke segaseks muutunud. Ausalt öeldes ei ole ma varem advokaadi poole pöördunud ja seetõttu ei tea ka, kuidas see protsess üldse käib. Mõned tuttavad ütlevad, et tänapäeval saab isegi interneti kaudu konsultatsiooni küsida, aga ma ei ole kindel, kui mugav või kasulik see tegelikult on. Mind huvitab eriti see, kas advokaat suudab ka online-konsultatsiooni ajal piisavalt selgelt selgitada, mida edasi teha. Mõnikord on ju nii, et kui teemat ei tunne, siis on raske isegi õigeid küsimusi küsida. Kas kellelgi on olnud sellist kogemust? Kas saite päriselt kasulikku nõu või pigem ainult üldist infot? Kui keegi oskab soovitada mõnda kohta või jagada oma kogemust, oleksin väga tänulik.
Tere! Mul oli eelmisel aastal üsna sarnane olukord ja ma mõtlesin täpselt samamoodi – kas online-konsultatsioonist üldse kasu on. Mul oli probleem ühe lepinguga ja ma ei tahtnud kohe hakata kuskile kontorisse minema, seega otsustasin alguses lihtsalt nõu küsida interneti kaudu.
Pärast natuke otsimist leidsin ühe lehe https://advokaat-ee.com Seal saab lugeda advokaadi teenuste kohta ja vajadusel ka ühendust võtta. Minu kogemus oli tegelikult päris hea. Kirjeldasin oma olukorda ja sain üsna kiiresti vastuse. Konsultatsiooni käigus selgitati mulle rahulikult, mida minu olukorras tasub teha ja millised variandid on olemas. Mulle meeldis see, et advokaat ei kasutanud ainult keerulisi juriidilisi termineid, vaid rääkis täiesti arusaadavalt. Loomulikult sõltub kõik konkreetsest juhtumist, aga minu jaoks oli selline esimene konsultatsioon väga kasulik. Vähemalt sain aru, mis suunas edasi liikuda ja kas probleem vajab tõsisemat juriidilist lahendust. Nii et kui tahad alustuseks nõu küsida, siis tasub seda varianti kindlasti proovida.
Aitäh! Hea teada, et selline variant võib tõesti kasulik olla.
¡Qué interesante debate! Yo he tenido buenas experiencias con consultas online. Si necesitas pasar tus audios a texto, te recomiendo Transcribe Audio to Text (https://audio-to-text.org/), ¡es muy útil!
Funcionando con vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.